Liviu Tipurita se întoarce în țara sa natală România pentru a investiga povești le-a auzit că a existat o creștere bruscă a traficului de copii în comerțul sexual. El întâlnește un vechi prieten, în vârstă de cincisprezece ani, copil stradă Laurentiu, care îi spune că a fost de vânzare de sex pentru pedofili străini de când el avea doisprezece ani, și că un german bogat l-a cumpărat un pașaport, astfel încât să poată fi traficate în Occident. Laurentiu Liviu introduce la banda lui de copii ai străzii, unii tineri ca unsprezece, fiind vânați de pedofili.

Liviu urmărește povești de copii traficate în Italia, iar pe străzile din Milano filme un băiat în vârstă de paisprezece ani fiind pimped de către propriul său tată. De-a lungul săptămâni de investigații, mai multe mai multe cazuri de familii care vand proprii lor copii pentru sex sunt documentate.

Înapoi în România, el aude despre un pedofil / traficant englez numit Tom. Co-producător / regizorul Andrew Smith se infiltrează rețeaua proxenetismul lui Tom, iar filmele probe incriminatorii a modului în care băieți minori sunt chinuiti și traficate pentru clienții bogați pedofili din Occident.