Ceea ce știm despre noi înșine ca oameni în timp și spațiu, originile planetei noastre, și originile ceea ce poate sau nu se poate dovedi a fi sisteme solare locuibile ce fac aici, iar acum se bazează în mare parte pe informațiile culese de o flotă de înalt nivel tehnic telescoape, inclusiv Hubble, care a început colectarea de date în 1990.

In timp ce planeta Pământ ca un singur punct de date poate părea fie limita sau de vaste, în funcție de punctul de vedere, cu atât cantitatea de ceea ce știm bazat pe Hubble și a altor tehnologii asociate cu aceasta este uluitoare, și mult mai impresionant decât s-ar putea imagina. Epoca lui Hubble ia o privire la aceste lucruri folosind narativ știința tradițională și tonul, împreună cu imagini frumoase capturate de telescopul Hubble în sine.

În timp ce o mare parte din informațiile pe care le-am câștigat prin studierea stelelor în cele din urmă duce până la mai multe întrebări, The Age of Hubble este capabil de a transmite cu acuratețe informațiile pe care le-am câștigat de când am început uitam stelele în 1990 prin Hubble, și modul în care am ajuns pe drumul cel bun cu linia noastră de interogatoriu. Praf și apă, acum știm, poate fi găsit doar despre oriunde de-a lungul spațiului, dar înseamnă că este inevitabil ca viata va primăvară în prezența celor doi?

Știință, și, ca urmare omul modern, ar putea avea încă o modalitate de a merge în descoperirea modului în care este apăsat butonul de pornire metaforic și creația este începută, dar noi avem simulări vizuale ale formării unui sistem solar, bazat pe informațiile culese de Hubble, care este ancorat în spațiu, precum și alte telescoape NASA. Putem vedea procesul pas cu pas, ca și compuși noi fuzioneze și răspândirea și condițiile necesare pentru un sistem solar complet permite ceea ce ar putea fi următoarea planetă locuibilă în galaxia noastră să înflorească.

Un nume bazat pe o grupare aparent întâmplătoare, dar, de fapt, categoric de cifre și litere, probabil, nu va fi primul lucru pe care te gândești la când te uiți în sus la următoarea lucitoare, stea strălucitoare te văd, dar după vizionarea acestui documentar o nouă conștientizare a tot ce știm și tot ce nu au fost încă conceput atunci când vine vorba de propriul nostru sistem solar, precum și restul stelelor și praf cosmic din jurul nostru este probabil să rezoneze cu tine.