Acest documentar face zoom pe Festivalul Exit din Serbia, oamenii din spatele ei și lupta lor continuă să organizeze o largă varietate de evenimente în circumstanțe dificile. Cultura contor ca un mijloc de progres în societate.

Festivalul Exit a avut loc pentru prima dată în 2000, ca un protest împotriva politicii de student președinte Slobodan Milosevic. Acest festival unic încă joacă un rol crucial în construirea unei noi Serbia, prin intermediul mijloacelor de cultură contra. Chiar dacă în zilele noastre cele mai mari vedete sunt balansarea numeroase scene din cetate, ieșire nu sa transformat într-un eveniment de masă comercială deoarece se bazează încă pe idealurile și credințele fondatorilor.

Statele de ieșire are mai multe inițiatori de ieșire, cum ar fi fondatorul Bojan Boskovic și programator Rajko Bozic. Pentru prima dată, ei spun povestile lor intr-un documentar Exit dedicat. “Pe parcursul a treisprezece ani, am generat, probabil, între 200 și 250 de milioane de euro pentru economia sârbă. În comparație, industria petrolieră din Serbia, a fost vândut pentru 400 de milioane.”