Ferestre pop junkies de cultură tind să se gândească la Hulk Hogan, Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger ca figuri de divertisment. În Poughkeepsie, New York, in anii 1980, regizor Christopher Bell și frații săi le-au văzut ca eroi și a devenit culturisti. La fel ca Hulkster, Mike și Mark Bell chiar a apelat la wrestling profesionist. Chris, un fost colaborator la Gym celebru Gold din Veneția, nu utilizează steroizi anabolizanți – a făcut să le încerce o dată – dar eroii săi au și frații săi fac, ceea ce duce-l să se uite mai adânc în această practică din ce în ce comună.

In timp ce Bell explorează costurile de sănătate ale stoarcerea, el este cea mai mare parte preocupat de consecințele morale implicate în utilizarea substanțelor dopante. Deși el se abține de la judecata, a incetat sa luati steroizi, deoarece a simțit necinstit. În mod natural, frații săi se simt altfel burly. În afară de familia lui, Bell vorbește cu doctori, avocați, congresmani, șobolanii sală de gimnastică și sportivii profesioniști, cum ar fi sprinterii Olimpice Ben Johnson și Carl Lewis și Tour de France Floyd Landis biciclist.

El include, de asemenea, secvențe video José Canseco, Barry Bonds, și Mark McGwire depune mărturie în timpul federal marele juriu si audierile din Congres cu privire la utilizarea de steroizi în ligile majore (determinat de publicarea Canseco lui Juiced: Wild Times, Rampant ‘Roids, Smash Hits, și Cum de baseball Got mare). Pentru cea mai mare parte, Bell nu lasă nici o piatră neîntoarsă și caracterul personal al anchetei sale și de divertisment edificator înalță mai mare, mai puternic, mai rapid, și anume efectele secundare ale ființei americane, deasupra expozeu medie. Recomandat pentru sportivi, iubitorii de sport, nuci de sănătate, și desigur, drogați cultura pop