Aceasta este planeta noastra despre care știm încă atât de puțin. Noi o numim Pământ, dar mai puțin de 1/3 este teren, peste 2/3 este apa si folosim apa ca o groapa de gunoi pentru deșeurile noastre și, ca în cazul în care este un nesecat “corn al abundenței” pentru om. ecosistemul nostru cel mai important este pe punctul de colaps dacă nu acționăm acum. Chiar în acest moment, principala problemă cu oceanele este că acestea sunt obtinerea si goleascã goleascã. Dacă noi nu facem nimic, atunci ne confruntăm cu una dintre cele mai mari dezastre din istoria omenirii.

Dacă te uiți la animale de pradă doar aproximativ 90% din toți peștii de pradă este plecat. Apoi, de la toate celelalte specii de pești comerciale de aproape 80% este plecat. Cel mai bun lucru de făcut pentru a rezolva problema este de a iesi consumul de pește.

Oamenii care nu se arunca cu capul au nici o idee cât de frumos lumea subacvatică este. Biodiversitatea este atat de mare, și veți vedea creaturi mai uimitoare. Ce puteți vedea sub apă este arta. Aproape pretutindeni fotograf subacvatic Dos Winkel plonjează el se confruntă cu efecte devastatoare. Luând o atitudine pasivă nu a fost o opțiune. El a apuca orice ocazie de a folosi fotografiile sale și spune povestea unei lumi care este pe punctul de dispariție.

Este posibil ca oceanele va fi gol în 30 de ani? Dacă este așa, noi oamenii suntem responsabili. Doi biologi marini tineri stabilite pentru a face cercetare pentru noi – Marianne van Mierlo și Barbara van Genne. În acest film (continuare la carne Adevărul) vom rezuma faptele de ce mările și oceanele noastre sunt în mare pericol. Mai întâi vom găsi un studiu realizat de Universitatea din British Columbia, care arată că stocurile de pește din Oceanul Atlanticului de Nord în 1900 au fost megatone de pești în mare. O sută de ani mai târziu, aproape totul este plecat.

Profesorul Daniel Pauly a publicat cu privire la efectele globale asupra pescuitului de ani de zile. Avem o situație în care suntem deja incepand de a pierde populația de pește într-un ritm tot mai mare. Pauly este una dintre cele mai renumite cercetări în ceea ce privește starea în oceane. Pentru munca sa, el a primit doctorate onorifice de la universitati din Grecia, Belgia, Canada, Portugalia și Țările de Jos.