Dr. Raphael Mechoulam sa bucurat de o cariera incredibil de implinita si realizat. descoperire științifică a venit mai devreme, când a reușit să izoleze și să identifice compușii chimici ai plantei de canabis. Scientist ofera un cont de nituire de această descoperire, care servește ca doar un singur capitol al unei vieți extraordinare.

Ca un om tânăr care lucrează într-un laborator de cercetare la Institutul de Stiinta Weizmann din Israel, el a propus un studiu aprofundat de canabis, substanța ilegală, care a fost utilizată exclusiv în scopuri de agrement la acel moment. El a pus la cale un plan pentru a procura mostre de hașiș, care au fost puse sub sechestru de aplicare a legii zonă. Experimentele sale au dus la o descoperire surprinzătoare: canabis conține doar un compus activ – delta-nouă de tetrahidrocanabinol, altfel cunoscut sub numele de THC.

El a devenit în curând un avocat major pentru utilizarea medicamentului a medicamentului. Acest concept ar fi fost nemaiauzit în primele zile ale carierei sale, dar avea prioritate istorică. Culturile antice utilizate planta pentru o varietate de scopuri de wellness, inclusiv cele care vizează reducerea inflamației și anxietății. Studii timpurii Mechoulam a gasit aplicatii extrem de eficiente în tratamentul crizelor epileptice. Mai târziu, el si echipa sa de cercetare ar duce la descoperirea receptorilor canabinoizi in creier. Ei au izolat, de asemenea, molecula care actioneaza ca neurotransmitator majore, care au numit anandamide.

Mechoulam relatează nu numai realizările sale în domeniul științei, dar detalii educația sa ca tânăr copil crescut în Bulgaria în timpul Holocaustului, de asemenea. Tatăl său a fost trimis într-un lagăr de concentrare pentru a oferi asistență medicală slabă locuitorilor săi. Din aceste amintiri, privitorul este adus la cunoștință adevăratul caracter medicului, și devine evident că el a fost ridicat cu o profunda intelegere a valorii sacre medicinei lui, și a insuflat cu un mare spirit și înfloritoare împotriva fața adversității.

Aceste calități îl servesc și el continuă să lupte concepțiile greșite și controversele care înconjoară utilizarea de marijuana medicinală. În opinia lui Mechoulam, medicamentul adăpostește un potențial enorm în tratamentul multora dintre condițiile noastre cele mai frecvente. Scientist oferă o clasă cu totul convingătoare și inspirat de master pentru cei interesați să afle mai multe despre acest subiect fascinant.