Paradis sau Uitare este un documentar creat de Proiectul Venus. detalii Acest documentar cauzele profunde ale tulburărilor de valori sistemice și simptomele negative cauzate de sistemul nostru actual stabilit.

Această prezentare video pledează pentru un nou sistem socio-economic, care este actualizat pentru a prezenta zi de cunoștințe, oferind activitatea de-a lungul vieții de Inginer Socială, futurista, inventator si Designer Industrial Jacque Fresco, pe care o numește o economie bazată pe resurse.

Detalii film necesitatea de a depăși metodele datate și ineficiente ale politicii, drept, de afaceri sau orice alte “unitate” noțiunile afacerilor umane, și de a folosi metodele științei, combinate cu înaltă tehnologie, pentru a oferi pentru nevoile tuturor oameni din lume.

Ea nu se bazează pe opiniile elitei politice și financiare sau pe iluzorii așa-numitele democrații, ci asupra menținerii unui echilibru dinamic cu planeta care ar putea oferi in cele din urma abundenta pentru toti oamenii.

Paradis sau Uitare, prin Proiectul Venus, introduce privitorul într-un sistem de valori mai adecvat, care ar fi necesare pentru a permite această abordare îngrijirea și holistică în beneficiul civilizației umane.

Această alternativă depășește nevoia unui mediu monetar bazat pe, controlată și orientată spre deficitul, care ne aflăm astăzi.

Acest lucru nu este “imaginea de mișcare majoră”, care Proiectul Venus lucrează în vederea, ci mai degrabă este un documentar de a introduce obiectivele și propunerile de oameni noi.