Partea 1: Imperiul

Partea 2: Propaganda

Partea 3: Apocalipsa

Apucarea, cont profund informativ al jafului, ipocrizia și violența în masă a plutocrație și a imperiului; eficiente, istoric fundamentate și extrem de relevante pentru evenimentele de astăzi.

Acest documentar este despre politica externă a Statelor Unite ale Americii. Aceasta demonstrează importanța economiei politice, principiul Mafia, propaganda, ideologia, violența și forța.

Documentează și explică modul în care politica se bazeaza pe interesul marilor corporații și a unei elite mici pentru a crește profitul și guvernele Statelor Unite ale Americii a intereselor proprii în menținerea și extinderea influenței sale imperialiste.

In interiorul Statelor Unite, acest lucru a fost posibil cu o propagandă de frică pentru dușmani oribile cum ar fi Uniunea Sovietică, comuniștii și așa mai departe și o dragoste pentru “piețe libere”, “democrație”, “libertate” și așa mai departe.

Pe plan extern (și din ce în ce în interior), acest lucru a cauzat sărăcia masivă și suferință, genocid, război, lovituri de stat, sindicatele zdrobite și mișcările populare și distrugerea mediului.