O persoană care crede că tot timpul nu are nimic să se gândească la greșelile, cu excepția, astfel încât el pierde contactul cu realitatea și trăiește într-o lume de iluzii.

Prin gând mă refer la sporovăiala din interiorul craniului; repetiție perpetuă și compulsivă a cuvintelor, calculelor și simbolurile se întâmplă în interiorul capului.

Pentru ca urmare a confunda lumea reală a naturii cu simple semne, cum ar fi bani, acțiuni și obligațiuni, titluri de proprietate, și așa mai departe. Acesta este un dezastru. Timpul să te trezești.

Alan Watts (1915-1973), care a avut loc atât o diplomă de master în teologie și un doctorat de divinitate, este cel mai bine cunoscut ca interpret al budismului Zen, în special, și filozofia indiană și chineză, în general.

El a scris mai mult de 20 de cărți excelente pe filozofia și psihologia religiei, și a ținut prelegeri pe scară largă, lăsând în urmă o arhivă audio vastă. Cu luciditate caracteristic si umor Watts dezvaluie cele mai obscure noduri ontologice și epistemologice cu cea mai mare ușurință.