Ziua In Care Dumnezeul Meu a Murit, este un documentar de lung metraj, care prezintă poveștile tinerelor fete ale căror vieți au fost spulberate de comerțul sexual cu copii. Ele descriu ziua în care au fost răpiți din satul lor și vândut în sclavie sexuală ca, murit în ziua în Dumnezeul meu. Filmul a ofera imagini de actuale din bordelurile din Bombay, cunoscut chiar și turiștilor ca “cuștile”, capturat cu tehnologie de “aparat de fotografiat spion”. Ea țese poveștile fetelor, și speranțele lor furate și vise, într-o examinare de neuitat a ciumei tot mai mare a sclaviei sexuale asupra copiilor.

Prin acest film am ajuns să cunoaștem victimele, cum ar fi Gina, vândute în sclavie sexuală la vârsta de 7 ani și bătut cu bețe și tije din aluminiu. Anita, atras de un prieten, apoi drogată și vândute la vârsta de 12 ani, a fost bătut și amenințat că va fi îngropată de vie. Fetele sunt, bătuți și forțați să serviciu până la 20 de clienti pe zi, deoarece acestea sunt ținute în sclavie sexuală perpetuă a violat-bandă.

Filmul ne introduce eroii mișcării pentru abolirea sclaviei sexuale a copilului – organizații non-profit, care de salvare și de îngrijire pentru foștii sclavi sexuali. Unele victime au apărut pentru a forma propria lor cale ferată subterană din sclavie. Maili, traficate la 19, împreună cu fiica ei de copil, riscă viața pentru a ajuta alte fete. Noi vedem Jyoti, vândute la age12, conduce un raid asupra unui bordel care rezultă în salvarea a șapte fete și arestarea a doi proprietari bordel.

Copiii sunt marfa consumate de comerțul cu sex internațional vorace și sofisticat. Recruiterii le captura, contrabandiști le transporta, proprietarii de bordel îi înrobesc, poliția corupte trădează ei și clienții viol și le infecta. Fiecare persoana din profiturile cu lanț, cu excepția fetelor, care plătesc prețul cu viața lor. servitute sexuală este o condamnare la moarte virtuala. In timpul realizarea filmului, numai in Bombay, 90 de cazuri noi de HIV sunt raportate în fiecare oră, iar fetele suferă de până la o rată de infectare de 80%, cu HIV / SIDA.